vineri, 16 noiembrie 2007

VALENTINA ELISEI

Gheorghe Tadici vrea s-o ia pe Valentina Elisei la Campionatul Mondial în afara lotului, dar extrema ar putea să joace în fazele superioare. Valentina Elisei Ardean va merge în Franţa! Cea mai bună extremă stînga din lume, accidentată la piciorul stîng, a fost văzută luni de o comisie de medici condusă de doctorii Antonescu şi Pompiliu Popescu. Acesta din urmă i-a prescris un tratament pe bază de injecţii şi Elisei ar putea reveni pe teren într-o săptămînă. "I s-a recomandat o pauză parţială de o săptămînă, după care poate intra în program. I-am propus domnului preşedinte Cristian Gaţu ca ea să facă oricum parte din lotul pentru Mondiale, ca a 17-a jucătoare. Dacă se va reface, ar putea juca din a doua fază a grupelor", a declarat antrenorul Gheorghe Tadici.

Verdictul final în cazul jucătoarei se va da marţea viitoare, cînd va fi examinată pentru ultima dată de medici. "Nu vreau să o las acasă dacă va fi să intre chiar şi un singur meci. Ne va ajuta, e o jucătoare de bază", a subliniat Tadici.

Elisei va face parte şi din lotul României la Trofeul Caraţi, care va avea loc la Cluj între 23 şi 25 noiembrie. Aseară, la Rm. Vîlcea, Tadici şi secundul Muşi au condus primul antrenament. "Începe cea mai importantă perioadă. Pînă după trofeul Carpaţi vom face selecţia la echipă. Din 20 de jucătoare vor rămîne 16. Va fi greu, dar sperăm să facem alegerile cele mai bune", a încheiat Tadici.

Niciun comentariu:

Google