duminică, 11 noiembrie 2007

TADICI profesoru'


Dupa iuresul cu Buducnost Podgorica (35-22), sponsorul Oltchimului, Constantin Roibu, nu crede într-o schimbare, din vara, la nivelul bancii tehnice.

Sponsorul principal al vâlcencelor, Constantin Roibu, s-a exprimat în favoarea prelungirii angajamentului cu Gheorghe Tadici, care ar expira la sfârsit de sezon.

Sunt toate sansele ca masinaria de rezultate pusa în miscare la Rm. Vâlcea sa functioneze pe termen lung. Intr-o umbra a incertitudinii ulterior meciului cu Ferencvaros, situatia antrenorului Gheorghe Tadici s-a vrut clarificata dupa succesul zdrobitor, 35-22, cu Buducnost Podgorica. Daca la Budapesta tehnicianul campioanei a lansat varianta unei despartiri din vara, acum a mutat microfonul catre finantatorul Constantin Roibu. Iar acesta din urma, chiar fara a fi categoric, s-a exprimat în favoarea ideii de continuitate. "Sa ajungem pâna în vara! Nu stiu daca are motive sa plece. Fetele merg bine. Este îmbucurator faptul ca toate jucatoarele evolueaza la un nivel ridicat. Avem o echipa omogena, iar rezultatele se vad. Nu stiu de ce n-am prelungi contractul. Sa vina de la Mondiale, sa câstige Liga Campionilor si vedem!", a spus Roibu.

Cu un picior si jumatate dincolo de grupele Ligii, Tadici evita deocamdata sa se gândeasca la marele trofeu: "Ne dorim sa depasim si etapa urmatoare, sa fim în semifinale. Apoi mai vorbim". Preocuparea tehnicianului se leaga de starea fizica a vâlcencelor, în conditiile calendarului aglomerat, cu meciuri în campionat, în Liga Campionilor si la echipa nationala. "Cel mai important e ca jucatoarele sa fie sanatoase, sa reziste pe cele trei planuri", a subliniat Tadici.

Niciun comentariu:

Google