vineri, 23 noiembrie 2007

SCURT CIRCUIT PENTRU MONDIALE

Cu durere in suflet Valentina Ardean Elisei a parasit cantonamentul nationalei, urmând sa lipseasca de la Trofeul Carpati si de la Campionatul Mondial din Franta. Eforturile de recuperare ale Valentinei Ardean pâna la debutul Campionatului Mondial, din 2 decembrie, au fost în zadar.

Fractura de stres îi da în continuare batai de cap jucatoarei, astfel ca selectionerul Tadici a decis miercuri dupa-amiaza sa o trimita acasa, la Deva. Extrema stânga nu va juca, asadar, la Trofeul Carpati, care debuteaza azi, si va rata si turneul final din Hexagon. “Ardean nu merge la Mondiale. Am spus ca cine nu e la potential 85% nu face deplasarea în Franta. Nu poate juca si a fost o hotarâre clara. A plâns, dar asta e situatia. Fiecare jucatoare are acelasi statut, fie ca se numeste Hutupan, Balint, Gogârla sau cine vreti voi”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Cu durere în suflet, Valentina Ardean a precizat ieri ca cel mai bine ar fi sa-si imobilizeze piciorul în ghips pentru a se reface cât mai curând si sa evite, totodata, o accidentare si mai grava. “Imi pare foarte rau ca nu pot sa merg la Campionatul Mondial. Nu pot sa joc, întrucât ma doare piciorul. Decât sa fac deplasarea si sa nu pot ajuta nationala, mai bine merge o alta jucatoare apta, care poate face mai multe lucruri utile”, a sustinut, pentru ProSport, Valentina Ardean. Jucatoarea Oltchimului nu-si va putea apara titlul de cea mai buna extrema stânga din lume cucerit la St. Petersburg în 2005. “Nu eram interesata de acest lucru, ci sa luam medalia. Le vad pe fete victorioase, am încredere deplina în ele”, a mai spus Alice. Altfel, presedintele FRH, Cristian Gatu, declara zilele trecute ca Ardean va face parte din delegatia României, chiar daca nu va putea juca.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Google